Back to All Events

FLOW Mat & Prat

Välkommen till en kvällsmåltid med samtal och möte i fokus. När vi slår oss till bords lyfts även samtalsämnet för kvällen. Samtalsämnena varierar från gång till gång och involverar allt som har med livet att göra. Hur tar vi med oss yogan även när vi kliver av mattan?

Att mötas över en bit mat är ett fint sätt att bli en del av en gemenskap och att bli sedd och hörd. Syftet är att stärka, lyfta och möta varandra på ett respektfullt sätt som människor. 

Du kommer precis som du är stolarna är begränsade till 9 personer och maten är vegetarisk.

Dag & Tid: Tors 17 maj kl 18-20.15
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande men vi tillämpar också reservlista. Betalning sker med kort på plats. Ev avbokning utan att platsen fylls debiteras via faktura. Återbetalning sker endast med läkarintyg.  Meddela ev allergier.
Investering: 300 kr pp för mat, dryck och samtal

Värd vid detta tillfälle är Johanna Alvin

Välkommen!

Earlier Event: May 6
GONGBAD/MEDITATION VT 2018