Back to All Events

The Language of the Earth - workshop med Robin Tåg

Under denna workshop utforskar vi relationen mellan vår kropp och marken under oss. Vi ser närmare på hur vi från ett biomekaniskt perspektiv påverkas av tyngdkraften och jordens motkraft (Ground Reaktion Force) och hur vi kan uppleva och stärkas av dem i rörelse och stillhet i vår praktik. Vi utforskar hur jorden kan användas som meditationsobjekt, upplevelsen av ”the Groundless Ground” och effekten av att arbeta med marken utifrån ett förkroppsligande mindfullness perspektiv. Kom med och upplev din individuella grundning genom kontrasterna av subtil pulsering, dynamiska ”bounce”,  kontroll och momentum. 

Om Robin
Robin är leg. fysioterapeut, cert. viryayogalärare (ERYT) och cert. FRC™ Mobility Specialist. Han är specialiserad inom funktionell rörelseträning samt rehabiliteringsträning. Robin är en av huvudlärarna och delägarna på Nordiska yogainstitutet där han undervisar i asana, biomekanik och anatomi. Han bor numera i Barcelona, men reser regelbundet till Norden för att undervisa och utbilda yogalärare. För mer info om Robins arbete och yogaupplevelser, besök www.robintag.com.

Dag & Tid: tis 28/8 kl 18.00-20.30
Plats: FLOW Yogastudio (studioflow.se)
Investering: 500 kr en en ws, 900 kr för båda (28/8 samt 29/8, se separat event/info)
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Skriv om du vill komma på en ws eller båda. Du betalar på plats med kort. Är du anmäld men ej dyker upp får du en faktura via mail i efterhand. 

Välkommen!

Robin håller även retreat under sensommaren:

Menorca Yoga Retreat 23-30 September 2018
Välkommen med på denna unika yoga upplevelse på den magiska ön Menorca. Med guidning av Robin Tåg dyker vi under en vecka in i en utforskande yoga praktik med intentionen att skapa en förfinad relation till din kropp och din essens. Genom olika somatiska teman utforskar vi både formen och det formlösa, i stillhet och i mångsidig rörelse. Vi bor på en autentisk menorkinsk bondgård och njuter av det lokala maten. Dessutom utforskar vi Menorcas skönhet och historia genom olika exkursioner runtom på ön tillsammans med besök till den charmiga staden Ciutadella de Menorca. För mer information besök www.robintag.com

SonTriay1.jpg