Back to All Events

Spaciousness - workshop med Robin Tåg

Hur kan vi komma närmare en sinnlig upplevelse av inre frihet, och hur påverkar vår kroppssyn upplevelsen av rymd i vardagen?

Under denna workshop tar vi en närmare titt på hur kroppen utifrån ett biomekaniskt perspektiv absorberar belastning och hur den samtidigt kan behålla strukturell rymd och rörelsefrihet. Vi utforskar vad det innebär att till fullo bosätta sig i sin kropp och hur vi genom att uppmärksamma vår egen ”grund kvalitet” (Fundamental Consiousness) kan komma närmare upplevelsen av integritet och öppenhet. Genom en förkroppsligande praktik stärker vi relationen till sinnliga kvalitéer av inre rymd, och utforskar sambandet mellan total stillhet, andningsfrihet, fysisk expansion och organisk rörelse. 

Om Robin
Robin är leg. fysioterapeut, cert. viryayogalärare (ERYT) och cert. FRC™ Mobility Specialist. Han är specialiserad inom funktionell rörelseträning samt rehabiliteringsträning. Robin är en av huvudlärarna och delägarna på Nordiska yogainstitutet där han undervisar i asana, biomekanik och anatomi. Han bor numera i Barcelona, men reser regelbundet till Norden för att undervisa och utbilda yogalärare. För mer info om Robins arbete och yogaupplevelser, besök www.robintag.com.

Dag & Tid: ons 29/8 kl 18.00-20.30
Plats: FLOW Yogastudio (studioflow.se)
Investering: 500 kr en en ws, 900 kr för båda (28/8 samt 29/8, se separat event/info)
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Skriv om du vill komma på en ws eller båda. Du betalar på plats med kort. Är du anmäld men ej dyker upp får du en faktura via mail i efterhand. 

Välkommen!

Robin håller även retreat under sensommaren:

Menorca Yoga Retreat 23-30 September 2018
Välkommen med på denna unika yoga upplevelse på den magiska ön Menorca. Med guidning av Robin Tåg dyker vi under en vecka in i en utforskande yoga praktik med intentionen att skapa en förfinad relation till din kropp och din essens. Genom olika somatiska teman utforskar vi både formen och det formlösa, i stillhet och i mångsidig rörelse. Vi bor på en autentisk menorkinsk bondgård och njuter av det lokala maten. Dessutom utforskar vi Menorcas skönhet och historia genom olika exkursioner runtom på ön tillsammans med besök till den charmiga staden Ciutadella de Menorca. För mer information besök www.robintag.com

SonTriay1.jpg