Back to All Events

MAMMA BABY YOGA - Nadia Rabit

Mamma Baby Yoga på schemat 12/9 - 20/11.

Att få barn är en stor händelse i livet. Det är ofta omvälvande på många sätt, såväl i kroppen som känslomässigt och vad det gäller den egna identiteten. Yoga, andning och samtal med andra i samma situation, hjälper dig att navigera den nya fasen i livet.

Den här klassen är för dig som är nybliven mamma. Vi yogar med fokus på att hitta kontakten, för att läka kroppen efter graviditet och förlossning, och för att stärka dig inför allt vad det innebär att ta hand om ett litet barn. Efter att vi har rört oss så samtalar vi en stund, det finns också tid för en liten paus i mitten. Ditt barn är förstås med och ni får en mysig stund tillsammans.

Rekommenderad ålder på bebisen är 2-10 månader.

Lärare är Nadia Rabit. Nadia startade sin yogaresa för 17 år sedan, det var blandningen av humor, lekfullhet, djupa filosofiska konversationer och kontakten med kroppen som några år senare fick henne att fastna. Intresset och nyfikenheten kring kropp - själ - sinne, och hur de hänger ihop med varandra och världen runt omkring, har fortsatt växa. Nadia undervisar Hatha Yoga med flowinslag och är influerad av Embodied Flow TM.

 

 

Det behöver vara minst tre bokade kl 8 samma morgon för att klassen ska bli av. Ev inställd klass meddelas via sms. 

Mamma baby Yogan bokas som en vanlig klass i bokningsystemet men har ett eget klippkort som köps på plats. Klippkortet kan nyttjas under tiden 12 sep- 20/11.

10 ggr - 1200 kr
5 ggr 650 kr

Välkommen!

Earlier Event: August 30
YIN YOGA GRUNDUTBILDNING - fullbokad
Later Event: September 22
Gästklass med Sam Aziz 22 sep