Back to All Events

Föreläsning - En hanterbar vardag för den "vanliga" människan.

Vad är egentligen en vanlig människa och vad är egentligen en hanterbar vardag? Ja, det är nog olika för oss allihopa. Vi har olika utgångspunkter i saker och ting och har olika förväntningar. Vi har också förväntningar på oss själva. Kanske är det en kombination av detta och lite till som gör att vi känner oss vilsna? Att vi känner att vi inte räcker till, inte har tillräckligt fina saker, är på tillräckligt många sociala tillställningar eller inte orkar jobba lika mycket som alla andra verkar orka göra.  Det är lätt att tro att hela livet måste förändras, att man måste byta jobb eller flytta till ett annat land. En stor förändring kan vara nödvändigt för en del men tänk om det finns små knep att införa i sin vardag? Att använda det som redan finns? 

Med avstamp i litteratur, forskning, metoder och framför allt egna erfarenheter bjuder Johanna in till en föreläsning/workshop om oro och stress, sin egen resa och hur man skulle kunna förhålla sig till sig själv, andra och sin vardag. Du kommer få tips på verktyg, diskutera, och även prova en del av dem under kvällen.

För dig som önskar gå på yoga i samband med föreläsningen erbjuds du att delta kostnadsfritt på Yoga Basic på det ord schemat kl 17.30-18.30 – meddela din önskan i anmälan. 

Johanna Alvin driver FLOW och är i botten utbildad idrottslärare, har arbetat som utbildare/föreläsare inom skola/idrott och har en utmattningsdepression i bagaget. Hon delar med sig av sina erfarenheter och hur både samtal, skrivande och yoga har varit en väg till där hon befinner sig just nu.

Dag & Tid: tisdag 16 okt kl 18.45 – 20.15
Plats: FLOW Yogastudio
Anmälan: info@studioflow.se
Investering: 300 kr ink lättare fika samt yogaklass i mån av plats. Betalas med kort på plats.

 Välkommen!