Back to All Events

Din vilda kraft och menstruationscykelmedvetenhet - workshop med Stine Marcinkowski

Din vilda kraft och menstruationscykelmedvetenhet. Omfamna din menstruationscykel för att återskapa vägen till kvinnlig hälsa och kreativitet med Stine Marcinkowski

Tänk på din vilda kraft som en levande närvaro som söker uttryck genom dig. Det är ditt feminina och självläkande system och kraft som längtar efter att bli förkroppsligat och kunna uttrycka den du är. Det är ett för många kvinnor outforskat mysterium i hjärtat av ditt väsen. Det hjälper dig att förankra dig världen, och arbetar för dig och med dig om du ger det rätt näring.

Din vilda kraft – ditt cykliska liv - blir förkroppsligad genom att över tid arbeta med menstruationscykelmedvetenhet. När din vilda kraft blir integrerat i dig börjar den uttrycka vem du är och dina behov. Det är en visdom som blir din när du praktiserar menstruationscykelmedvetenhet. Den ger dig tillåtelse till att leva som den du verkligen är, hjälper dig med att hanterar stress och dina olika energinivåer, samt frihet till att uttrycka din kreativitet och sexualitet.

Under denna workshop kommer vi att gå igenom menstruationscykelns fyra årstider och samtala om hur vi kan börja älska och ta hand om oss själva under hela vår cykel. Du som deltagare blir guidad genom visualiseringar och avslappning för att landa i kroppen och förstå dig mer på vad årstiderna innebär. Vi arbetar med att uttrycka våra känsloliv under alla fyra årstiderna genom bild, associationer, kroppsmedvetenhet, ord och rörelse. Du som deltagare kommer även att dela med dig av dina upplevelser.

Om Stine:
Workshopen leds av Stine Marcinkowski - mindfulness coach, somatisk rörelsepedagog och danskonstnär som arbetar med kreativitet, stresshantering, personlig hållbarhet och eget ledarskap. Stine har ett stort intresse för kvinnans cykliska liv och undersöker hur vi kan leva mer i harmoni med vår menstruationscykel för att hanterar stress bättre och uttrycka vår kreativitet och sexualitet på ett medvetet sätt. Stines arbete är inspirerat av mindfulness, somatisk praktik, dansimprovisation, yogaterapi för kvinnor och The Red School som drivs av Alexandra Pope och Sjanie Hugo Wurlitzer.

Läs mer om Stine på: www.stinemarcinkowski.com och The Red school: www.redschool.net


Plats: Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4, Hus B3, 415 02 Göteborg
Tid: lördagen 6 oktober 2018 kl. 10-13.
Max antal deltagare: 14 personer
Investering: 650 kr inkl. 25 % moms
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Vid anmälan skickas en faktura via mail på hela beloppet. 

Välkommen!