Back to All Events

GONG & SOUND/HARMONY Ht2018 med Camilla Lindberg


SOUND SPACE/HARMONY

Kom med på en magisk ljudresa bland gongar och andra instrument. Ljudvibrationerna ger avslappning och förnyar och föryngrar kroppens självläkande system. Du finjusterar kroppen till att vibrera och resonera mer harmoniskt. Bara kom som du är, lägg dig bekvämt på mattan och låt ljud och rörelser beröra dig.

Höstens fyra tillfällen har olika tema, men avslutas alltid med en längre sound- och gongavslappning.

27/9 kl 19.00-21.00 MANTRA - Camilla
25/10 kl 19.00-21.00 RESTORATIVE YOGA - Camilla & Suzanne
29/11 kl 19-21.00 YINYOGA - Camilla & Suzanne
29/12 kl 10.00-13.00 NEW YEAR CELEBRATION med efterföljande fika

När det inte är restorative eller yin yoga som tema så inleder vi ändå med mjuka, förberedande yogarörelser och riktar fokus inåt innan du bäddar in dig och följer med på en inre och yttre ljudresa.

Idag finns en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar oss, och i yogafilosofin anser man sedan länge att ljudvibrationer (inte minst den egna rösten) bl a påverkar hjärnan och nervsystemet, skapar läkande, vitaliserande och balanserande vibrationer i kroppens alla celler, vävnader och system, samt balanserar energisystemet.

Gongar är instrument som funnits i tusentals år och är en del av yogatraditionen. De sägs rymma universums alla ljud och hamras ofta fram för hand.

Forskning visar att gongens ljudfrekvenser påverkar oss positivt på alla nivåer. Våra kroppar är ljudledande (vi består av ca 70 % vatten) och ljudet når in via öronen, vagusnerven, huden och våra energipunkter. Ljudvågorna stöttar kroppen till självläkning oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer.

Precis som yogaövningarna jobbar gongarna med ditt energisystem. Ibland har vi ett överskott, ibland brist på och ibland blockerad energi. Ljudvibrationerna fördelar livsenergin, skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Både kropp, sinne och själ blir vitaliserade och vi känner oss ofta friare och lite "nya" efteråt. Känslor av tidlöshet, glädje och harmoni är också vanligt.

Om Camilla:
Camilla har lång erfarenhet av ett friskvårdande och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Idag arbetar hon med yoga, meditation, gong- och ljudvibrationer, rawfood, näring, hälsocoachning och olika terapeutiska kroppsbehandlingar. Metoder som hon känner berikar och stöttar människor att finna balans, hållbar hälsa och kraft att påverka sitt liv i positiv riktning

Camilla driver företaget Happy Yoga och du kan läsa mer på www.happyyoga.se och Facebooksidan https://www.facebook.com/Happy-Yoga-Raw-Food-177915758947665/?ref=aymt_homepage_panel

Dag & Tid: Torsdagarna 27/9, 25/10, 29/11 kl 19.00-21.00 samt lör 29 dec 10.00-13.00 med efterföljande fika.
Lärare & Plats: Camilla Lindberg - FLOW Yogastudio (www.studioflow.se)
Investering: 350 kr/gång sep-nov. 29/12 - 400 kr ink fika. 
Anmälan: Bokningen i studioflow.gymsystem.se öppnar 14 dagar innan respektive tillfälle. Vill du anmäla dig innan eller till fler tillfällen samtidigt kan du maila info@studioflow.se. Du kan betala med kort direkt i systemet alternativt välja "betala på plats" och betala med kort i receptionen. Du behöver ha ett konto i bokningsystemet för att boka, mailar du in din bokning skriv namn, mail och telefonnummer så skapar vi ett konto till dig. 

Välkommen!

 

Earlier Event: September 26
CASALL kväll på FLOW