Back to All Events

Kostnadsfria prova på klasser 21-27 jan


Under v 4, 21-27 jan kan du prova på alla våra klasser kostnadsfritt. Du hittar aktuellt schema på studioflow.gymsystem.se och på studioflow.se/schema

Du som är alldeles ny hos oss är hjärtligt välkommen att prova våra klasser och kika runt i lokalen samt träffa oss som jobbar här.

Du bokar din plats på klass via studioflow.gymsystem.se. Du behöver skapa ett konto och alla info om hur du gör det och hur du bokar finns under fliken Bokningsmanualer på studioflow.se. Där finns också info om hur du laddar hem appen för att boka via den. Välj “kostnadsfri prova på 21-27 jan 2019” som betalsätt så går din bokning igenom. Vi plockar sedan bort din betalning när du kommer till klassen. Alla klasser hela veckan är kostnadsfria (förutom Breathwork med Michelle Baker och Vinyasa med Vevve Jäderlund som är gästklasser).

Under denna vecka kommer vi även vara extra tillgängliga att svara på frågor och även visa hur bokningsystemet fungerar om det finns funderingar kring det.

Du som har klippkort hos oss redan går som vanligt på klass utan att något klipp dras och du som har AG har en gåva att hämta ut i receptionen som bonus. 

Välkommen till oss!