Back to All Events

Kostnadsfria prova på klasser 3-9 sep


Under v 36, 3-9 sep kan du prova på alla våra klasser kostnadsfritt. Det är första veckan på vårt höstschema som du hittar på studioflow.se/schema/klasser/

Du som är alldeles ny hos oss är hjärtligt välkommen att prova våra klasser och kika runt i lokalen samt träffa oss som jobbar här. Liselotte på Movement Center kommer visa och ha prova på av pilatesmaskinerna på torsdagen 6 sep kl 17-18. Detta är givetvis öppet för både nya och befintliga medlemmar. 

Du bokar din plats på klass via studioflow.gymsystem.se. Du behöver skapa ett konto och alla info om hur du gör det och hur du bokar finns under fliken Bokningsmanualer på studioflow.se. Där finns också info om hur du laddar hem appen för att boka via den. Under denna vecka kommer vi även vara extra tillgängliga att svara på frågor och även visa hur det nya bokningsystemet fungerar om det finns funderingar kring det.

Du som har klippkort hos oss redan går som vanligt på klass utan att något klipp dras och du som har AG har en gåva att hämta ut i receptionen som bonus. 

Välkommen till oss!

Earlier Event: August 30
YIN YOGA GRUNDUTBILDNING - fullbokad
Later Event: September 12
MAMMA BABY YOGA - Nadia Rabit