Back to All Events

Fullmånecermoni-oktober

Under fullmånens sken bjuder jag in till renande fullmåneceremonier fyllda med mystik, astrologi och spiritualitet. Fullmånen, som utgör klimax på varje måncykel, ger en hög energi som gör oss öppna och mottagliga för att arbeta andligt. Att samlas i en cirkel gör meditation och vår kontakt med andra dimensioner starkare.

Jag guidar dig igenom en meditationsritual som hjälper dig att släppa taget om det som är gammalt och låter dig ta än mer plats i dig själv. Jag vägleder dig i hur du kan arbeta med universum och använda årstiderna samt stjärnorna och planeternas positioner som guide. Vi avslutar ceremonin med en reflektionsövning så ta med dig ett block och penna. Jag tycker det är fint att ha ett särskilt anteckningsblock för mina månmeditationer då jag enkelt kan följa mina processer och se hur vägen mot mina intentioner utvecklas. 

Inga förkunskaper krävs, vi möts precis där vi befinner oss just nu. Ta på dig sköna, löst sittande kläder så du kan sitta bekvämt.

OKTOBER – VÄDUREN

Infaller på 20°14 i Väduren den 13 oktober kl 23.09

Hösten är här på riktigt och den eldiga vädursmånen påminner oss om vad vi har på agendan. Den är igångsättande och motiverar oss att ta ansvar för oss själva och våra behov. Våra relationer, speciellt våra kärleksrelationer hamnar i rampljuset. Hur är din relation med dig själv i förhållande till andra? Månen hjälper dig att finna balansen mellan dina egna behov och andras. Flödet i att ge och ta emot.

Lärare: Amanda Randau ( https://www.amandarandau.com/)

Datum & Tid: Söndagen den 13 oktober 10.00-11.30

Plats: FLOW yogastudio/ Göteborg ( www.studioflow.se)

Anmälan: du anmäler dig via studioflow.gymsystem.se, är du inte kund hos FLOW så måste du skapa ett konot. Anmälan är bindande.

Investering: 300 kr