Back to All Events

Föreläsning - Om det livsviktiga i att röra vid varandra - Helena Backlund Wasling

Välkommen på en föreläsning om beröring - och det livsviktiga i det. Helena Backlund Wasling utgår från sin forskning och sin bok för att förklara varför det är så viktigt för vår hälsa med beröring, varför det gör oss lyckligare, mer sociala och mer samarbetsvilliga. Hon förklarar också hur viktig beröringen är för vårt förmåga att stå emot stress och smärta och resonerar kring varför vi slutat röra vid varandra. Du får
med dig råd och insikter för att få in mer beröring och hälsa i vardagen.

Helena Backlund Wasling är hjärnforskare vid Sahlgrenska Akademien och har i år gett ut boken "Närmare - om det livsviktiga i att röra vid varandra". Hon studerar människans beröringssinne med specifik inriktning mot känslomässiga aspekter av beröring. Helena bor och är verksam i Göteborg
och har medverkat på Nyhetsmorgon vid ett flertal tillfällen, varit gäst hos "Fråga Doktorn" samt i många poddar. Hon har även ett TEDx-talk om beröring.

Dag & Tid: lör 19 okt kl 10-12
Investering: 300 kr - du som har kort på FLOW har 10% rabatt med koden
FLOW10 (alla rabattkoder kontrolleras). Betalning sker med kort vid
anmälan och återbetalas ej. Plats kan dock överlåtas.
Anmälan via studioflow.gymsystem.se under Workshops

Välkommen!

Earlier Event: October 13
Fullmånecermoni-oktober
Later Event: October 26
YOGAFABRIKEN