Back to All Events

YOGAFABRIKEN

YOGAFABRIKEN är ett dagsevent och samarbete mellan FLOW, Easy Living Möbler & Inredning och VÄRT.

YOGAFABRIKEN är dessvärre inställt och hoppas återkomma med nytt datum längre fram!

Den 26 oktober 2019 bjuder vi in dig till 800 kvm yoga i Gamlestadens Fabriker, skönt inrett med häng i vintagemöbler från Easy Living Möbler & Inredning, klädbyten och veganmat gjord på matsvinn från VÄRT.

Schema:
9.00-9.30
Registrering & upphängning av kläder
9.30-11.00 Morgon flow Honey med Caroline M Smith
11.10 - 11.40 Yoga Nidra/Yogisk sömn med Johanna Alvin
11.40-13.15 Lunch & klädbyten
13.15-14.45 Vinyasa flow med Johanna Alvin, Milla Floryd, Mariell Ehlin och DJ Susanne
14.45-15.15 Fika & klädbyten
15.15-16.00 VÄRT matprat - matsvinn och vad kan du göra?
16.00-17.00 Yinyoga med Sam Aziz

Investering:
750 kr för hela dagen. Betalning sker vid bokning. Köpt biljett återbetalas ej men kan överlåtas. Önskas faktura till företag maila info@studioflow.se
Köp din biljett här

Fika/mellis, kaffe/te och lunch kommer att finnas till försäljning på plats av VÄRT samt TRAM coffee.

Klädbyten:
Under dagen kommer det finnas en sektion med klädbyten. Bord, hängare och galgar finns på plats. Ta med dig hela och rena kläder som någon annan skulle kunna få användning för. Förhoppningsvis hittar du något att ta med dig hem. Överblivna kläder skänks till välgörenhet.

Bra att veta:
Ta med dig egen yogamatta. Det är betonggolv i lokalen så ta med extra matta eller filt för mjukare underlag.
Det kan vara skönt att ha extra strumpor och tröja till de lugnare klasserna.
Det finns ej omklädningsrum eller dusch på plats.

Klassbeskrivningar:
Morgon flow Honey - Caroline M Smith
I denna morgonstund handlar allt om ett möte med det njutbara, inkännande och tillåtande. I ett 360 graders mjukt flöde bjuds det in till lekfull utforskning, nyfikenhet och att hitta din sötma - den läckra balansen mellan ansträngning och lätthet.  Vi rör oss lååångsamt in där utrymme ges av att smaka på kreativa former som vävs in i varandra. Allt för att njuta av varje känsla som kroppen sänder ut och ett djupt lyssnande som matar oss själva på det viktigaste och meningsfulla sätt, in i den direkta upplevelsen. Intentionen är att klassen lämnar en söt vibrerande eftersmak av känslan att vara lite friare, vaknare och svettigare :)
Läs mer om Caroline här

Yoga Nidra/Yogisk sömn - Johanna Alvin
Landa kroppen liggandes, vilandes och avslappnad. Under 30 min guidas du till stadiet mellan vakenhet och sömn för återhämtning, meditation och ett medvetet inre. En extra tröja eller filt kan vara skönt.
Läs mer om Johanna här

Vinyasa flow - Johanna Alvin, Mariell Ehlin, Milla Floryd & DJ Susanne
Välkommen till en gemensamt guidad vinyasaklass till tonerna av live DJ. Vi bjuder långsamt in dig till ett flöde som byggs upp i intensitet och lekfullhet för hela kroppen och alla sinnen. Du bestämmer själv var din intensitet och lekfullhet ligger just denna dag. Avslutar gör vi med en mjuk nedvarvning och shavasana.
Läs mer om Johanna här
Läs mer om Milla här
Läs mer om Mariell här
Susannes soundcloud

VÄRT matprat
Hur jobbar VÄRT med matsvinn och vad kan du göra? Hur kan du vara med och påverka på ett hållbart sätt? Mer info kommer uppdateras.
Läs mer om VÄRT här

Yinyoga - Sam Aziz
Välkommen till en återhämtande och vitaliserande Yin Yoga stund. Yin yoga är en terapeutisk och återhämtande form av yoga. Den är meditativ och positionerna hålls i 5-8 minuter för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv. Yin yogan har en lugnade/återhämtande effekt och ökar cirkulationen. Sam väver in mindfullness för att hjälpa dig att komma till den plats där allt du önskar dig redan existerar.
Läs mer om Sam här

Välkommen!

Hitta till Yogafabriken

Frågor - maila info@studioflow.se