Back to All Events

Gong/ Naad Yoga

Välkommen till höstens gongevent på FLOW!

Kom med på en magisk ljudresa bland gongar och andra instrument. Ljudvibrationerna är djupt avstressande och aktiverar och föryngrar kroppens självläkande system. Du finjusterar kroppen till att vibreran och resonera mer harmoniskt. Bara kom som du är och låt ljud och vibrationer beröra dig.

Vi inleder med mjuka, förberedande yogarörelser för att landa i nuet och rikta fokus inåt. Sedan bäddar du in dig och följer med på en inre och yttre ljudresa. Efteråt väntar en liten raw mums-bit fylld med goda vibrationer.

Om gongar och ljudvibrationer:

Idag finns en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar oss, och i yogafilosofin anser man sedan länge att ljudvibrationer (inte minst den egna rösten) bl a påverkar hjärnan och nervsystemet, skapar läkande, vitaliserande och balanserande vibrationer i kroppens alla celler, vävnader och system, samt balanserar energisystemet. Gongar är instrument som funnits i tusentals år för att vidga vårt medvetande och är en del av yogatraditionen. De sägs rymma universums alla ljudströmmar och hamras ofta fram för hand.

Forskning visar att gongens ljudfrekvenser påverkar oss positivt på alla nivåer. Våra kroppar är ljudledande (vi består av ca 70 % vatten) och ljudet når in via öronen, vagusnerven, huden och våra energipunkter. Precis som när vi stämmer ett instrument för att det ska ljuda harmoniskt och vackert, så sätter gongarnas vibrationer dina inre strängar i rörelse och harmoniserar det som är i obalans (tankar, känslor, fysiska blockeringar, undermedvetna minnen, osv). Ljudvågorna återställer det naturliga energiflödet och stöttar kroppen till självläkning oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer. Och precis som yogaövningarna, jobbar gongarna med ditt energisystem. Ibland har vi ett överskott, ibland brist på och ibland blockerad energi. Ljudvibrationerna omstrukturerar livsenergin, skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Både kropp, sinne och själ blir vitaliserade och vi känner oss ofta friare, större inuti och lite "nya" efteråt. Känslor av tidlöshet, glädje och harmoni är också vanligt. Oavsett hur du har det i ditt liv just nu så svarar din kropp an till gongarnas ljud precis där du befinner dig.

Om Camilla:

Camilla har lång erfarenhet av ett friskvårdande och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Framför allt har hon egen erfarenhet av de metoder hon arbetar med — yoga, meditation, gong- ochljudvibrationer, rawfood, näring och olika terapeutiska kroppsbehandlingar. Det är metoder som hon känner berikar och stöttar människor att finna balans, hållbar hälsa och kraft att påverka sitt liv positiv riktning. Hon är certifierad och diplomerad inom alla områden och gongarna har hon spelat på i över 12 år. Hon spelar intuitivt med en kunskap om hur ljud tillsammans med intention skapar transformation på alla nivåer i våra kroppar.

Camilla driver företaget Happy Yoga och du kan läsa mer på

hemsidan: http://www.happyyoga.se/?sida=aktuellt

Datum & Tid: 6 oktober kl 14.30- 16.30

Anmälan: görs via studioflow.gymsystem.se, anmälan är bindande

Investering: 350 kr

Välkommen!