Back to All Events

Workshop – dina höfter – med Tyra Nord

Vilka muskler påverkar höften? Vilka av dessa muskler ska vi fokusera på att stärka och vilka mår bättre av avslappning?  Vi kommer titta på utformningen av höftleden, vilka muskler som påverkar rörelserna just här och hur vi kan komma åt dom i yoga.

Med enkla verktyg och kortare flöden kommer vi bryta ner detta och  utforska enskilda övningar för både avslappning och styrka kring höfterna, sätet, höftböjaren och låren.

Om Tyra:

Tyra Nord är utbildad medicinsk massageterapeut och går andra året på Skandinaviska Osteopathögskolan samtidigt som hon undervisar i anatomi på Axelsons Gymnastiska institut. Hon undervisar i yinyoga och även mer fysisk yoga på Studio FLOW och arbetar med olika typer av behandlingar på en klinik på Hisingen. Hon är utbildad viryayogalärare och har fortsatt utvecklats och inspireras av rörelselära med fokus på biomekanik och ett hållbart sätt att se på rörelse och kroppen både i yogan och när det gäller behandling. 

Dag & Tid: tis 19 mars kl 19-20.30

Anmälan: Du anmäler dig via studioflow.gymsystem.se. Första gången du bokar något hos oss behöver du skapa ett konto. Klicka på workshopen i schemat och välj ”Workshop höfter 19/3 2019” som produkt. Betala med kort direkt eller välj ”betala på plats”.

Investering: 300 kr – du som har klippkort eller AG på FLOW har 20% på workshopen.

Anmälan görs via studioflow.gymsystem.se, du hittar den under workshops. Anmälan är bindande.

Välkommen!

Earlier Event: March 12
BREATHWORK FOR SOFTENING