Back to All Events

Fascia Flow® - en workshop om fascia.


Fascia Flow® är ett koncept där vi använder flera olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse. 

Vår bindväv är det organ som omger alla övriga strukturer i vår kropp och den har en mångfacetterad funktion. Den är inte bara stödjevävnad och skapar form, den står även för mycket av vår kroppsmedvetenhet, cirkulation och smidighet. Att förstå fascia betyder också att du behöver känna din egen kropp. Under denna workshop får du pröva på olika metoder, samtidigt som du får teoretiska fakta om vad fascia är. Allt varvas under tre dagar för att låta allt gradvis landa in i kropp, sinne och hjärna.

Workshopen passar dig som har tränat yoga, pilates eller annan funktionell träning, är kroppsterapeut eller har ett brinnande intresse för att få veta mer om fascia. Var redo för att själv utforska nya rörelsemönster likväl som att följa ledda rörelser baserade i pilates, yoga och andra rörelsetekniker. Anteckningsmaterial och ett öppet sinne är också bra att ha med sig.

Om du har frågor hör av dig till mig på info@movementcenter.se 

När? 
29 mars kl 17-20
30 mars kl 10-13
31 mars kl 10-13
Du behöver vara närvarande alla tre dagarna.

Var: Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4, hus B3

Kostnad: 2.250:-
EARLY BIRD-pris före den 28 feb; 1.750:-

Anmälan?
Maila namn och adress till info@movementcenter. Anmälan är bindande och återbetalas endast mot läkarintyg. Faktura skickas veckan innan kursstart.

Varmt välkomna!
/Liselotte