Back to All Events

Workshop – dina Axlar/Bröstrygg med Tyra Nord

Våra axlar påverkar till stor del hur vi mår i både nacken och resten av vår bröstrygg. Hur kan vi med enkla medel skapa större utrymme och rörelse i vår bröstrygg - den del av vår ryggrad som ofta behöver mer rörlighet - och genom detta även påverka vårt andetag?

Om Tyra:

Tyra Nord är utbildad medicinsk massageterapeut och går andra året på Skandinaviska Osteopathögskolan samtidigt som hon undervisar i anatomi på Axelsons Gymnastiska institut. Hon undervisar i yinyoga och även mer fysisk yoga på Studio FLOW och arbetar med olika typer av behandlingar på en klinik på Hisingen. Hon är utbildad viryayogalärare och har fortsatt utvecklats och inspireras av rörelselära med fokus på biomekanik och ett hållbart sätt att se på rörelse och kroppen både i yogan och när det gäller behandling. 

Dag & Tid: tis 23 april kl 19-20.30

Anmälan: Du anmäler dig via studioflow.gymsystem.se. Första gången du bokar något hos oss behöver du skapa ett konto. Klicka på workshopen i schemat och välj ”Workshop axlar 23/4 2019” som produkt. Betala med kort direkt eller välj ”betala på plats”. Anmälan öppnar två veckor innan workshopen.

Investering: 300 kr – du som har klippkort eller AG på FLOW har 20% på workshopen.

Anmälan sker via: studioflow.gymssytem.se, du hittar den under workshops. Anmälan är bindande.

Välkommen!

Later Event: May 4
Yoga med Shay Peretz