Back to All Events

Persika! Workshop med Anja Bergh

Persika!
Det är smaken jag får i munnen när jag tänker på den här klassen. Söt, studsig och njutbar!

Under 2 timmar bara kör vi. Det är enkelheten som styr. Du belastar, viktbär och rör dig, i kontakt med känslan i din egen kropp, lika magiskt varje gång. Min röst är påminnelsen som gör att du kan släppa taget om vart du ska. Passar bäst för dig med yogavana. Vi blir varma.


ANJA BERGH
Anja mötte yogan för 19 år sedan och har undervisat på heltid i 12 år.
Min styrka som yogalärare är min närvaro. I salen finns bara ni som yogar och eran rörelse är språket vi talar med varandra. Jag är certifierad i Embodied Flow™ yoga som använder sig av de olika systemen vår kropp är byggd av för att finna oss själva genom det vi redan är, men kanske inte använt tidigare. Jag har funnit det vara ett sätt att över tid lära mig vad läkning verkligen är, vad acceptans och styrka och sårbarhet är. Alla goda ting att lära sig på denna livsresan. Och rörelse är ett av sätten att ta sig mot frihet i dig själv.
Du kan vänta dig dynamisk rörelse och utmaning för kroppen ibland, lugn ibland, förhoppningen alltid att röra dig på det mest avslappnande sättet som är tillgängligt just nu.
Jag är djupt intresserad av det som är underliggande allt vi vet om oss själva. Fascinerad av hur vi kan tona in till sinnet av ett system och uppleva oss själva på så många olika sätt. Min önskan är för upplevd frihet i allt vi är. Du börjar med yoga asana som du tror ska göra något visst för dig, vart resan tar oss går inte att veta när vi börjar. Det finns så mycket rikedom tillgängligt för var och en av oss bara i närvaron av det vi redan är och har.

Dag & Tid: söndag 7 april kl 10-12.00

Anmälan: görs via studioflow.gymsystem.se, du hittar tillfället under” workshops” i rullistan till vänster. Anmälan är bindande.

Första gången du bokar något hos oss behöver du skapa ett konto, du hittar bokningsmaualer på www.studioflow.se.

Investering: 350 kr

Välkommen!