Back to All Events

Acro - nybörjarworkshop

Välkomna på en lekfull nybörjarworkshop i acroyoga med Marco och Fanny på Studio Flow. Under denna förmiddag kommer vi att gå igenom grunderna för acroyoga, och lära ut ett par moment ur solar acroyoga (aktiv) som går att väva samman till ett flöde, samt ge tillfälle för lunar acroyoga (lugn) eller sk. terapeutic flying. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom som du är, med en vän eller själv. Rörliga kläder, gärna utan detaljer som kan fastna i en acropartner.

Om Marco:

Marco har tränat acroyoga och duoacro i snart 7 år och var med och startade upp den acro community som är verksam i Göteborg. Han håller workshops regelbundet. Han är dessutom med och anordnar nycirkusläger 2 gånger per år. Han har deltagit i många nordiska acro konvent under åren och plockat upp mycket tips & trix som han på ett mjukt och pedagogiskt sätt delar i sin undervisning.

Om Fanny:

 Fanny har undervisat yoga i fem år med ett brinnande intresse för processen av medvetandegörande och hur vi kan integrera yogisk filosofi i våra liv. Hennes yogavana gjorde att hon snabbt kunde ta till sig acro yogan, och tack vare den överlevde hon den avancerade acro yoga workshopen som hon blev ”medlurad” till på Nordic Acro Yoga Festival i somras.

 Tid: 5/5 10-13.00 FLOW Yogastudio

Investering: 400 kr

Anmälan: görs via studioflow.gymsystem.se under fliken workshops, anmälan är bindande. Är du inte kund hos oss så behöver du skapa ett konto på studioflow.gymsystem.se, för mer information och bokningsmanualer se:  www.studioflow.se.

Obserservera att det krävs minst 6 deltagare för att workshopen ska bli av.

 

 

 

 

 

 

Earlier Event: May 4
Yoga med Shay Peretz
Later Event: May 7
BREATHWORK FOR THE HEART