Back to All Events

Fullmånecermoni- september

Under fullmånens sken bjuder jag in till renande fullmåneceremonier fyllda med mystik, astrologi och spiritualitet. Fullmånen, som utgör klimax på varje måncykel, ger en hög energi som gör oss öppna och mottagliga för att arbeta andligt. Att samlas i en cirkel gör meditation och vår kontakt med andra dimensioner starkare.

Jag guidar dig igenom en meditationsritual som hjälper dig att släppa taget om det som är gammalt och låter dig ta än mer plats i dig själv. Jag vägleder dig i hur du kan arbeta med universum och använda årstiderna samt stjärnorna och planeternas positioner som guide. Vi avslutar ceremonin med en reflektionsövning så ta med dig ett block och penna. Jag tycker det är fint att ha ett särskilt anteckningsblock för mina månmeditationer då jag enkelt kan följa mina processer och se hur vägen mot mina intentioner utvecklas. 

Inga förkunskaper krävs, vi möts precis där vi befinner oss just nu. Ta på dig sköna, löst sittande kläder så du kan sitta bekvämt.

 

SEPTEMBER - FISKARNA

infaller den 14 september på 21°05 i fiskarna klockan 06.33

Vi startar hösten fullmånecermonier med en ljuvlig måne i intuitiva fiskarna. I fiskarnas gränslösa vatten öppnas dörrarna till vårt undermedvetna, till intuitionen, till världen bortom tid och rum, andra världar och högre mål. Mystiken är hög. Hur kan du ge  uppmärksamhet till dina andliga behov, drömmar och visioner? Månen belyser också hur viktigt det är att vara jordad, äta bra och sköta våra dagliga rutiner för att utvecklas som andliga varelser.

Lärare: Amanda Randau (https://www.amandarandau.com/)

Dag och Tid: 14 september 10.00-11.30

Plats: FLOW yogastudio/ Göteborg ( www.studioflow.se)

Anmälan: sker via studioflow.gymsystem.se, är du ny kund så måste du först skapa ett konot. Anmälan är bindande

Investering: 300 kr

Earlier Event: September 12
Yinyoga grundutbildning - september 2019
Later Event: September 21
Reiki leven one with Michelle Baker