Back to All Events

Gravidyoga


Under fem tillfällen går vi bland annat igenom mjuka yogarörelser, andningsövningar och meditation. Allt för att förbereda dig inför förlossningen, både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Vi anpassar kursen efter specifika behov och förutsättningar - oavsett stor eller liten mage! 

Jag har Yogat under båda mina graviditeter och haft ett enormt stöd av yogan både fysiskt och mentalt. Yogan hjälpte mig även att få förtroende för min kropp så jag kunde uppleva förlossningarna med full tillit.  Det är något jag har med mig resten av livet som mamma!

Alexandra är certifierad yogainstruktör* och personlig tränare inom yoga. Under hösten 2019 vidareutbildar hon sig även till professionell samtalscoach (ICF).

Datum: 5 torsdagar med start 26/ 9 och med sista gång 24/10.

Tid: 16.15- 17.15

Investering: 1700:-

Plats: FLOW Yogastudio/Göteborg ( www.studioflow.se)

Anmälan: Du anmäler dig via studioflow.gymsystem.se , om du är ny kund hos så måste du skapa en profil. Anmälan är bindande.

Earlier Event: November 4
NYBÖRJARKURS YOGA
Later Event: November 22
Fascia Flow med Liselotte Reivén