Back to All Events

MEDIAL UTVECKLING STEG 1 - Nytt datum!

EN TRANSFORMATIV RESA

Medial utveckling är inte bara en resa i att öppna upp dig för något större och att återkoppla till din intuition utan handlar i allra högsta grad om personliga utveckling. 

Andlig utveckling handlar om att leva mindre i sina tankar och landa ner i kroppen. När du är i kontakt med din kropp och lever ifrån hjärtat hör du din intuition mycket tydligare och förväxlar inte den inte lika lätt med dina tankar och intellektet. Du behöver ha tilltro och övning är en nyckelaspekt.  Kraften i din intuition växer fram över tid med tillit till dig själv, det spirituella och med hjälp av mycket övning. 

MEDIAL UTVECKLING PASSAR ALLA

Vi alla är spirituella varelser och har möjlighet att se och känna av saker men många av oss har genom livet stängt av vår förmåga. Den mediala resan ser olika ut för oss alla då vissa av oss redan har stark kontakt med sin intuition medan andra av oss har stängt av mer. Vi har alla olika “begåvningar” och upplever vår kontakt med andevärlden på olika sätt. En del får budskap genom djur eller växter, andra genom inre bilder, till vissa kommer budskapen som ord eller musik och för andra är det självklart att öppna upp sig som en kanal och låta andevärlden tala igenom dig. För vissa är det naturligt att se in i framtiden, för andra i dåtiden, vissa har lätt att få kontakt med personer som har gått bort eller guider och änglar. Det är det som är så magiskt med det spirituella, det finns inget rätt eller fel utan bara olika sätt som andevärlden kommunicerar med oss.  Detta är också något som kan skifta över tid och med din utveckling.

KURSEN VÄNDER SIG TILL DIG SOM:

Är nyfiken på spiritualitet och det mediala

Är trött på att leva i dina tankar och är redo att möta dig själv

Vill lära dig att öppna upp eller stänga av

Vill öka tilliten till din intuition

PRAKTISKT INFORMATION

Lärare: Amanda Randau (amandarandau.com)

Var: Studio Flow, Gamlestaden

Investering: 1800 SEK. I priset ingår fika och kursmaterial.

En kurs: 1800 SEK.

Early Bird: Bokar du innan den 4 Oktober får du 300 SEK rabatt på en kurs eller 800 SEK fi rabatt ör bokning av båda.

Få inspiration och utveckla din mediala förmåga

INNEHÅLL

Grunderna i medialt arbete såsom:

Energier

Att vara grundad och arbeta utifrån hjärtat

Chakrasystemet

Etiska regler

Hur man öppnar och stänger sig

Att vara öppen för det mediala i vardagen

DU KOMMER OCKSÅ ATT FÅ TESTA PÅ 

Guidad meditation

Vägledningskort, hur du använder och tolkar dem

MÅL

Min intention med kursen är att du ska få landa ner i din kropp för att uppleva en större frihet i ditt liv. Att återkoppla till din intuition så att du kan börja öppna upp dig för dina spirituella gåvor. Att lära dig hur du stänger dig är en minst lika viktig del. Min önskan med dagen är att  du ska känna ökad tillit till din intuition och få med dig inspiration och verktyg för att fortsätta att öva och utveckla din mediala förmåga i vardagen.

Datum: 1 februari 2020 ( steg 2 29 februari 20202)

Tid: kl 10-16

Kursen är uppdelad på två delar. Du kan enbart ta en del men för att kunna tillgodogöra dig Nivå 2 behöver du ha gått Nivå 1 eller motsvarande kurs/erfarenhet. Kontakta mig så reder vi ut det.

En kurs: 1800 SEK. I priset ingår fika och kursmaterial. ( steg 2 29/2 2020)

Två kurser: 3600 SEK I priset ingår fika och kursmaterial.

Early Bird: Bokar du innan den 1 December får du 400SEK rabatt på en kurs eller 800 SEK för bokning av båda.

Anmälan: görs via: studioflow.gymsystem.se, har du inte ett konto måste du först skapa en profil och bokar sen under “workshops”. Anmälan är bindande.


Earlier Event: January 18
Reiki level two- Michelle Baker
Later Event: February 29
Medial utveckling steg 2- Nytt datum!