Johanna Alvin driver FLOW med önskan om en mötesplats för lärande, utveckling och att vara sig själv, med sig själv. Med värme, energi, och engagemang strävar jag efter en personlig studio där man kan känna sig som hemma. 

För mig handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Inre linjering och ett säkert rörelsemönster i kombination med att röra sig inifrån och ut kännetecknar mig som lärare. Allt börjar inom dig och vibrerar ut till omvärlden. Klasserna är en chans att känna, utmana och landa på samma gång. En dynamik mellan meditativt flow och asana flow efter dina förutsättningar, på din yogamatta.

Utbildningar: 200 h Yoga Alliance cert utb i Vinyasa Flow, studerar just nu till 500 h. Yin yoga, 200 h Global Yoga samt immersions och workshops med Tara Judelle, Donna Farhi, Bonnie Bainbridge Cohen, satu Tuomela, Tiina Ravelin mfl.

 


Lois Hansson heter jag och är en av lärarna på FLOW, som erbjuder yoga som passar de flesta och helst alla. Jag undervisar Vinyasa Flow-inspirerade klasser samt Yin och Restorative.

Yogan syftar till att stärka kroppen, träna upp styrka och flexibilitet och samtidigt ha respekt för begränsningar. Det  ska vara roligt - inte svårt - med yoga. På mina klasser strävar jag efter en avslappnad och tillåtande stämning där alla oavsett nivå kan trivas och tänja på sina gränser, om än så lite. Jag är ett stort fan av hjälpmedel såsom block, band och filtar och hjälper gärna mina elever att använda dem. 

För mig är yoga en högst personlig sak och det jag känner och vad som fungerar för mig är troligen inte detsamma för dig. Men en sak som jag strävar efter är en känsla av frihet, att kunna fånga ett ögonblick av att känna sig fri. En frihet som gör att du varken känner rädsla, begär eller begränsning - du är bara fri. 

Utbildningar: 200 h Yoga Alliance cert utb i Vinyasa Flow. Yin yoga, samt workshops med Tara Judelle, Ana Forrest, Tiina Ravelin mfl.


Sandra Pandevski reser och rör på sig i ett kontant flöde men äntligen har hon landat i Göteborg för en tid framöver. De senaste åren har hon undervisat i Barcelona, Stockholm och Malmö. Nu hon känner en stor glädje över att få dela med sig av yogan i sin hemstad igen och framförallt på Studio FLOW:) 

”För mig är yogan något som följer mig i vardagen som en röd tråd. Tiden på mattan får mig att förstå hur jag mår och vad jag behöver här och nu. Det senaste året har jag arbetat heltid som journalist, ett yrke som innebär mycket stress och press, och det är i journalistrollen jag verkligen insett vad yogan betyder för mig. Den låter mig andas och lyssna när allt annat rör sig. Mina klasser tar med dig på en resa i din kropp där vi lämnar knoppen för en stund och istället låter rörelser, andetag och musik guida. Efter våra stunder på Studio FLOW hoppas jag att du kan rulla ihop din matta med en känsla av union, inte bara med dig själv, utan med något större.”

Utbildningar/workshops: Globalyoga 200h, Vinyasa Flow med Simon Park 50h. Sandra slutar aldrig inspireras och går därför regelbundet på workshops med lärare som Satu Tuomela, David Regelin, Tara Judelle och Sianna Sherman.