Samarbetspartners

Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners på FLOW. Vi som kompletterar varandra och skapar en helhet för hälsa och välmående. 

 
 
 
IMG_3246.PNG

MOVEMENT CENTER

Liselotte Reiven på Movement Center arbetar i tornet ons-fre varje vecka. Hon arbetar med manuell fasciell behandling. En behandling med utgångspunkt från fascia/bindväv med syfte att ge bättre rörelsemekanik, kroppskännedom och medvetenhet om hur du rör dig. Avlastar spänningar och ger bättre kontakt med din muskulatur och större frihet i rörelsen.

Liselotte arbetar även som PT i pilates där hon jobbar med ett personligt anpassat träningsprogram utifrån vad du har för önskemål. Pilates är basen men vi hämtar också många andra rörelser och principer från dans, yoga, garuda mm. Vi försöker se vad du bäst behöver för att må så bra som möjligt. Du kan även jobba i våra maskiner i pilatesstudion för att bygga riktigt bra och effektiv styrka och smidighet, eller anpassa träningen efter skada/graviditet/elitträning m m.

 
 

RHYME BODYWORK

Sofie Gustafsson från Rhyme Bodywork finns i tornet varje måndag och tisdag och gör behandlingar i massage och reflexologi. Hon håller även kurser. Varje behandling handlar om att se dig som klient som en helhet och att hitta roten till problemet mer än att bara behandla symptomen. 

Reflexologi grundar sig på principen att det finns reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som visar en obalans masseras upp med händer och zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera din naturliga självläkningsförmåga. Reflexologi är en djupgående behandlingsmetod som sätter igång förändringsprocesser i kroppen, fysiskt, mentalt och känslomässigt för mer harmoni och lugn i kroppen.Sofie är även utbildad Yogalärare och Personlig Tränare.

 
 
IMG_0588.jpg
 

Reiki

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, det är även effektiv i många andra sammanhang. Det ger en djup avslappning som kan lösa upp fysiska och mentala spänningar. Tankar, känslor, oro, stress ges möjlighet att komma upp till ytan för att sedan låta dem gå.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka sig själv och kroppen får en chans att återhämta sig för att kunna använda sin energi på rätt sätt igen. Efter behandling kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Behandlingen sker på massagebänk eller stol med kläder på och med beröring på eller precis ovanför kroppen.
Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki kan bokas med Sofie:
http://rhyme.bokadirekt.se

Och med Lois:
maila lois.hansson@studioflow.se
Investering: 700 kr


Lina Holmberg från Honey Bliss finns tillgänglig på Studio Flow för Ayurvediska livsstilskonsultationer. Ayurveda är en systertradition till yoga och betyder läran om livet. Det är en av de äldsta läkekonsterna i världen. Målet inom Ayurveda är att optimera vår balans och hälsa utifrån vår egna unika Body-Mind typ.  Det är ett kraftfullt system som omfattar kropp, sinne och själ. 

Har du just nu frågor eller behov av att må bättre i din kropp, sinne och hjärta? För att må bättre i oss själva, på arbetet, i relationer, få en ökad sexlust och där vardagen känns balanserad och harmonisk kan en rådgivning vara rätt för dig just nu. Ibland behöver vi hjälp för att må bättre och få guidning till ett liv fyllt av kärlek, skratt och lycka. Lina Holmberg är utbildad Ayurvedisk hälsorådgivare och sjuksköterska. Grundutbildad inom psykosyntes och har lång erfarenhet inom läkemedelsutveckling. Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, ångest och negativ kroppsuppfattning. Läs mer - länk till min hemsida: http://www.honeybliss.se/