PERSONLIG YOGA

Oavsett om du vill öka din rörlighet, bli starkare, smidigare, utveckla ett mer funktionellt rörelsemönster, vända dig upp och ner, bli en bättre idrottare, finslipa på teknik, vill ha nybörjartips, minska stress,  återhämta dig från en tyngre period i livet eller är nyfiken på yoga är personlig yoga/träning något för dig. Att utgå från din unika situation och kropp, ditt hem, gör att du tar dig framåt, steg för steg. Utan distraktion. 

Med ett anatomiskt och fysiologiskt perspektiv lägger vi en grund för just dig.

Har du barn som du vill ha med dig till din PT-timma går det bra, mindre barn kan roas vid sidan av eller inkluderas i träningsgemenskapen, kanske som en extra tyngdutmaning. 

Bokning: info@studioflow.se - Johanna eller Lois tar hand om dig beroende på mån av tid.

PT - Personlig träning, det är exakt vad det är! 
Skrämmande i början när allt fokus hamnade på mig, nu kan jag inte vara utan det!
Johanna ger mig exakt den hjälp jag behöver varje gång och utgår från mig och mina behov.
Att vid varje tillfälle få berätta hur kroppen känner sig och utifrån det få ett personligt pass som möter upp till just mitt behov denna dag är fantastiskt.
Ena gången kan det vara ett meditativt pass för att vid ett annat tillfälle vara ett pass fyllt med svett, koncentration och härlig musik.
I min resa tillbaka från att ha fått diagnosen utmattningssyndrom har yogan varit min medicin, en medicin utan biverkningar och som jag idag är beroende av :)
Mitt första möte med Johanna stämde direkt, hon har förmågan att känna av vad jag behöver. Efter en timma går jag alltid från studion fylld med "flow".
- Carina

"Efter år av fotboll, innebandy, löpning och styrketräning sökte jag en ny träningsform som både var välgörande och stärkande. Lois ledde mig in i yogans värld och där har jag blivit kvar. Varje pass med henne utmanar utan att bli krävande och är uppmuntrande utan att bli pushigt. Och så är det verkligen ROLIGT! Min enda invändning är: varför började jag inte med det här tidigare?"
-Oskar Söderlund

PT PILATES

Med Liselotte Reivén på Movement Center kan du boka personlig träning i Pilates. Vi jobbar med ett personligt anpassat träningsprogram utifrån vad du har för önskemål. Pilates är basen men vi hämtar också många andra rörelser och principer från dans, yoga, garuda mm. Vi försöker se vad du bäst behöver för att må så bra som möjligt. 

Du kan även jobba i våra maskiner i pilatesstudion för att bygga riktigt bra och effektiv styrka och smidighet, eller anpassa träningen efter skada/graviditet/elitträning m m.

Bokning sker via movementcenter.se eller direkt med Liselotte