KLASSER

På FLOW erbjuder vi  Autogiro samt klippkort för vi gillar frihet. En klass, oavsett längd, är ett klipp i ditt kort. En dag kanske du vill gå på en 45 min klass och en annan dag en 90 min klass. Du bestämmer. Olika dagar ser olika ut. Olika veckor ser olika ut. Olika tider i livet ser olika ut. Allt är föränderligt. Dina behov är föränderliga.

Första gången ”Prova på” – 100 kr – kan endast nyttjas vid ett tillfälle

Enstaka klass - 200 kr

10 klipp - 1800 kr

20 klipp - 2800 kr

“Julikortet” 5 klipp - 600 kr (gäller endast under juli 2019. Köps online eller på plats)

Bokning av plats på klass sker för varje enskild deltagare. Klippkorten gäller klasser på ord schema, ej gästklasser, PT, kurser, event, om inget annat anges. När du köpet ett klippkort/AG registreras ett medlemskort på dig nästa gång du kommer till studion. 

Dyker du inte upp på bokad plats dras en gång automatiskt på ditt kort om du har klippkort. Har du autogiro eller klippkort och inte dyker på tre bokade klasser spärras du från systemet i 30 dagar. Detta kan låsas upp i receptionen till en kostnad av 100 kr. 

Autogiro - 499kr/mån för obegränsad tillgång till schemat. Ingen bindningstid. Möjlighet att frysa ditt kort 2 ggr/året, en månad i taget (ej två efterföljande). Längre frysning kräver läkarintyg. För dig som studerar eller arbetar på ett företag i eller runt Gamlestadens Fabriker är AG-priset 449 kr/mån.

Giltighetstider: 10 klipp i 6 mån, 20 klipp i 9 mån från inköpsdatum.
Kort går att köpa i webbutik eller i receptionen. Autogiroansökan görs via länken ovan. Ha med dig ditt bankkontonummer.
Alla priser är ink moms. 
Studenter, pensionärer och sjukskrivna har 10% på klippkort mot uppvisande av intyg - köps i receptionen. 
Anställda på företag i Gamlestadens Fabriker eller SKF har 10% rabatt på klippkort mot intyg av anställning - köps i receptionen. 
Innehavare av klippkort  och AG kan ha rabatt på workshops och utvalda kurser (se respektive kurs/ws)

På FLOW tillämpar vi också enskilda företagsavtal. Ni kommer till studion eller vi kommer till er arbetsplats. Kontakta johanna@studioflow.se för ett skräddarsytt avtal för just er. 

PERSONLIG YOGA/TRÄNING

SINGEL (60 min)
1 gång – 750 kr
5 gånger – 3400 kr
10 gånger – 6500 kr

DUO
1 gång – 1300 kr (650 kr/pp)
5 gånger – 6000 kr (600 kr/pp)
10 gånger – 11 000 kr (550 kr/pp)

För bokning och priser av PT Pilates - se www.movementcenter.se