Back to All Events

Workshop - From the core – med Tyra Nord

Vi tittar närmare på musklerna nära kroppens center. De muskler som hjälper oss

att ta oss in men framför allt ut ur positioner i yogan, men även till vardags.  Hur kan vi aktivera och skapa närvaro kring dem på bästa sätt? Vi kommer arbeta med magmuskulaturen, ryggen och insida lår. 

Om Tyra:

Tyra Nord är utbildad medicinsk massageterapeut och går andra året på Skandinaviska Osteopathögskolan samtidigt som hon undervisar i anatomi på Axelsons Gymnastiska institut. Hon undervisar i yinyoga och även mer fysisk yoga på Studio FLOW och arbetar med olika typer av behandlingar på en klinik på Hisingen. Hon är utbildad viryayogalärare och har fortsatt utvecklats och inspireras av rörelselära med fokus på biomekanik och ett hållbart sätt att se på rörelse och kroppen både i yogan och när det gäller behandling. 

Dag & Tid: tis 28 maj kl 19-20.30

Anmälan: Du anmäler dig via studioflow.gymsystem.se. Första gången du bokar något hos oss behöver du skapa ett konto. Klicka på workshopen i schemat och välj ”Workshop core 28/5 2019” som produkt. Betala med kort direkt eller välj ”betala på plats”. Anmälan öppnar två veckor innan workshopen.

Investering: 300 kr – du som har klippkort eller AG på FLOW har 20% på workshopen.

Anmälan sker via: studioflow.gymssytem.se, du hittar den under workshops. Anmälan är bindande.

Earlier Event: May 24
Fascia Flow- en workshop om fascia
Later Event: June 4
BREATHWORK FOR BOUNDERIES